En bild säger mer än…

Addemotion har genom Micke inte bara en fantastisk AD utan även en professionell fotograf. Det är en faktor som både förenklar för er som kund och för oss när vi t.ex. pratar idéer, koncept och kampanj.

Vi tar fram ett storyboard, håller i produktionen och ställer oss bakom kameran och hanterar även efterbearbetning som ljudpåläggning, klippning, retusch m.m. så att filmen passar för sitt syfte och målgrupp, oavsett kanal.

Vi tar även stillbilder som porträtt, miljö- och produktbilder, oavsett om det är för en årsredovisning, coffee table book eller en kampanj på stortavlor, print och digitalt.

KONTAKTA OSS

En bild säger mer än…

Addemotion har genom Amanda och Micke inte bara två fantastiska Ad:s utan även två professionella fotografer. En faktor som både förenklar för er som kund och för oss när vi t.ex. pratar idéer, koncept och kampanj. För kunder som bland annat  Lyxxa, Mataki, FC Helsingborg och Mix My Beard Oil har vi inte bara skapat koncept och kampanjer utan står även för foto och film.

Vi tar fram ett storyboard, håller i produktionen och ställer oss bakom kameran men hanterar även efterbearbetning som ljudpåläggning, klippning, retusch m.m. så att filmen passar för sitt syfte och målgrupp oavsett om kanalen är sociala medier, YouTube eller TV4.

Vi tar även stillbild som porträtt, miljö- och produktbilder och det oavsett om det är för en årsredovisning, coffee table book eller en kampanj på stortavlor, print och digitalt.

KONTAKTA OSS