Copywriter sökes

Du har varit i branschen några år och har inga problem att skriva rakt på sak eller beskrivande för en produkt eller tjänst, B2B eller B2C. Du är kreativ, konceptuell, strategisk och analytisk. Dessutom är du lyhörd och gillar att bygga bra relationer. Du bör gilla hundar eftersom Colin, kontorets franska bulldogg, jobbar hos oss merparten av veckans dagar. 

Tjänsten tillsätts omgående, kan vara heltid eller deltid och även frilans. Om du känner dig kallad, skicka ett personligt brev och CV till jan@addemotion.se. Intervjuerna sker fortlöpande. 

Addemotion är i dag 10 personer som sitter under takåsarna mitt i Helsingborg. Vi arbetar digitalt och analogt. Strategiskt och operativt. Kreativt och affärsmässigt. Bland våra kunder finns bl.a. FCH, Freakin Fries, Kneget, Lyxxa, Mataki, Mix My Beard Oil, och Scandlines.

P.S – Vi söker även en Frontend utvecklare och en produktionsledare.

/Jan Abrahamsson