Frontend utvecklare sökes

Vi behöver förstärka byråns kompetens och söker därför ytterligare en Frontend utvecklare med gedigen kunskap inom PHP. WordPress är din plattform, du har jobbat några år och känner kanske att du vill ta ett ännu större ansvar. Du håller dig uppdaterad, är nyfiken, kreativ och innovationsdriven. Dessutom är du lyhörd och gillar att bygga bra relationer. Du bör gilla hundar eftersom Colin, kontorets franska bulldogg, jobbar hos oss merparten av veckans dagar. 

Tjänsten tillsätts omgående, kan vara heltid eller deltid och även frilans. Om du känner dig kallad, skicka ett personligt brev och CV till jan@addemotion.se. Intervjuerna sker fortlöpande. 

Addemotion är i dag 10 personer som sitter under takåsarna mitt i Helsingborg. Vi arbetar digitalt och analogt. Strategiskt och operativt. Kreativt och affärsmässigt. Bland våra kunder finns bl.a. FCH, Freakin Fries, Kneget, Lyxxa, Mataki, Mix My Beard Oil, och Scandlines.

P.S – Vi söker även en Copywriter och en produktionsledare. 

/Jan Abrahamsson