Produktionsledare sökes

Du har varit produktionsledare i några år. Är van att jobba med många parallella projekt i digitala och analoga medier och kanaler med olika kollegor och kunder. Du är strukturerad,har ett driv som kan förflytta berg, är lösningsorienterad och kreativ. Dessutom är du lyhörd och gillar att bygga bra relationer. Du bör gilla hundar eftersom Colin, kontorets franska bulldogg, jobbar hos oss merparten av veckans dagar. 

 Tjänsten tillsätts omgående, kan vara heltid eller deltid. Om du känner dig kallad, skicka ett personligt brev och CV till jan@addemotion.se. Intervjuerna sker fortlöpande. 

 Addemotion är i dag 10 personer som sitter under takåsarna mitt i Helsingborg. Vi arbetar digitalt och analogt. Strategiskt och operativt. Kreativt och affärsmässigt. Bland våra kunder finns bl.a. FCH, Freakin Fries, Kneget, Lyxxa, Mataki, Mix My Beard Oil, och Scandlines.

P.S – Vi söker även en Copywriter och en Frontend utvecklare. 

/Jan Abrahamsson