För inte särskilt länge sedan landade en ny praktikant på byrån, säg Hej till Klaudia! Klaudia är hos oss på deltid och hjälper oss med digital design och utveckling. När hon inte sitter hos oss studerar hon Medieproduktion och processdesign på Malmö Högskola, jobbar extra på ett äldreboende och myser med sina katter och sin sambo på Tågaborg.

Vi ställde några snabba frågor. Resultatet blev följande:

Ålder: 23
Färdigheter: Programmering och grafisk design
Förväntningar på praktiken: Utveckla kunskaper jag fått i min utbildning, se hur saker fungerar i praktiken. Inom utbildningen får man en hel del praktiska uppgifter men inte i samma utsträckning som här. Jag vill se vad jag kan förvänta mig av den här branschen.
Tycker om: Design, inredning, katter, böcker och träning
Vad inspirerar dig? Jag går väldigt ofta in på Instagram för inspiration, kanske framförallt för min träning då.
Om du var ett djur, vilket skulle det vara? Katt! Jag är kattmänniska, jag har alltid haft katter och jag älskar katter. Det är bara katt som gäller.
Om du skulle dyka in i en annan tidsepok, vilken som helst, vilken skulle det vara? Jag har alltid varit fascinerad av Medeltiden. Jag tycker om filmer som handlar om medeltiden och jag skulle verkligen vilja se om det var som filmerna framställer det. Och så hade jag passat på att testa alla vackra klänningar!