Någonstans i livet anser man sig för stor för att hålla på med adventskalendrar. Kanske känner ni med barn igen er i att man tycker det är extra mysigt att ta upp traditionen igen när barnen kommit upp i chokladätaråldern? Vi tycker dock inte att man kan bli varken för stor eller för liten för adventskalendern, man kanske får modifiera den lite bara för att anpassa den till rätt målgrupp. Därför har vi nu gett oss på försöket att göra en liten kalender för våra följare och kunder där vi har turats om att lägga små juliga tips i varje lucka. På så vis får ni en chans att lära känna oss och få fiffiga idéer för hur du kan förgylla (eller undvika) julen på bästa vis. Och vad får vi ut av det? MASSOR. Vi tror på att kreativitet föder kreativitet, så när vi nu har fått gå utanför våra jobbramar för att komma på matnyttiga men ändå personlig tips till er har vi blivit desto mer produktiva på själva jobbet. Sedan hoppas vi såklart på lite engagemang från er så att vi kan lära känna er också.